• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

CVR: 38907123

BETAL MED

OM VANDRET TEAMET

Vandret blev etableret i 2017 af designstuderende Alex Lau Christensen og Stine Sonnichsen.

 

I teamet besidder vi meget forskellige kompetence- og interesseområder. Med udgangspunkt i en fælles vision om at mindske repræsentationen af engangsplastikflasker i hverdagslivet, afspejles forskelligheder i arbejdesprocessen i Vandrets struktur og udtryk. Resultatet er, at Vandret rummer og omfavner en bred målgruppe, som deler denne vision med os uanset demografiske forhold. Vi byder alle ind i Vandretfamilien på lige fod.

 

 

Rejsen startede, da vi oplevede en fælles undren overfor en adfærd der synes meget accepteret. På trods af et stigende fokus på klimaforandringer og miljøforurening, erfarrede vi, at der forekom dét, vi ville kategorisere som et overforbrug af engangsplastikflasker. Flasker som desværre ikke altid ender i pantmaskinen, flasker som udleder 0,18 kg. Co2 pr. 0,5 l. vand (900 gange mere miljøpåvirkende end postevand) og som i bund og grund er en kæmpe bakteriebombe. Det forbavsede os, at vand på engangsplastikflasker kunne have en så stor repræsentation i et land med så rent og billigt drikkevand i hanerne. Vi dykkede ned i de mekanismer og funktionelle problematikker der lå til grund for overforbruget. I mødet med denne undersøgelsesprocess opstod idéen til Vandret. Vi agtede at gøre op med koblinger der gjorde det uattraktivt at bruge en genbrugelig vandflaske, fremfor engangsflaskerne. 

 

 

Firmaet blev derfor skabt i september 2017, med henblik på at skabe et alternativ til engangsflaskerne. Det var vigtigt for os at give et alternativ som både er tidsløst, brugervenligt og giver mere end det tager. Fokuspunkterne er at skabe en flaske der er optimal at have med sig i tasken, hensigtsmæssig for sundheden - både i kroppen og naturen og som samtidig har et flot og ergonomisk design. 

 

Siden har vi haft vokseværk! Det varmer dybt indeni, at så mange har tilvalgt Vandret og derved fravalgt en adfærdskultur der hverken gør noget godt for miljøet, sundheden eller pengepungen - tvært imod. 

 

 

Vores hidtil bedste bud er Vandret. Vi håber du elsker den ligeså meget som vi gør!
 


Du er altid velkommen til at kontakte os på: info@vandretflasker.dk. 

Vi sætter stor pris på al slags feedback. 

0